Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πρώην σύμβουλος του Α.Παπανδρέου: Η δικτατορία δεν άφησε ούτε 1 δραχμή χρέος



Ο Κ. Μπέης είναι ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών που υπηρέτησε πολλά χρόνια τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ κυρίως ως άμεσος σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου. 

Τις ημέρες της συγκρότησης της κυβέρνησης Παπαδήμου και σε στιγμές έντονης προσωπικής αυτοκριτικής και ειλικρίνειας αποκαλύπτει αλήθειες που όλοι φανταζόμαστε αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν. 

Το ότι η "επάρατος" δεν άφησε ούτε δεκάρα χρέος είναι σε όλους γνωστό. Αυτό που συγκλονίζει όμως είναι ο κυνισμός των πρωτοκλασάτων της πολιτικής στην αντιμετώπιση του μαύρου χρήματος. 
Ειδικά σήμερα που οι Έλληνες βιώνουν τη χειρότερη οικονομική κρίση της ιστορίας τους και μια απ' τις χειρότερες σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί πρόκληση στη Μνήμη η αναφορά σε "τούβλα" και "κολοσπιτα". 

Όλοι αυτοί που μας οδήγησαν εδώ και εξακολουθούν να ξεπουλάν την πατρίδα μας, πρόθυμοι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων και των αμερικανοσιωνιστών, στρογγυλοκάθονται στους θώκους του τρομοκρατώντας τους πολίτες με την καραμέλα της "δημοκρατίας τους"

Αυτό όμως που πρέπει να μας τρομάζει δεν είναι τι έκαναν και κάνουν οι εβραιομαρξιστές και οι χαζοχαρούμενοι αστικοφιλελευθεροι. Το πρόβλημα είναι τι κάνουμε όλοι εμείς. Πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε; Τι ακριβώς συμβαίνει επιτέλους με τους Έλληνες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου